Skip to main content

Tutorial de maquillatge dia

Tutorial de maquillatge dia

MAQUILLATGE DIA

Aquí us mostro pas a pas com aconseguir un maquillatge bastant natural i afavoridor per al dia a dia.

PAS 1

El primer que cal fer és preparar bé la pell amb una crema hidratant que no sigui molt grasao amb una base de maquillatge.

La pell ha d’estar perfectament desmaquillada.

PAS 2

Corregim les ulleres i les imperfeccions com vermellors o granits. Utilitzarem un corrector en crema o fluid que sigui un to més clar que el de la nostra pell. El podem estendre amb els dits o amb un pinzell.
2

PAS 3

Per trobar el nostre fons de maquillatge perfecte hem de fer servir el to que s’assembli més al nostre.  Ni massa clar, ni massa fosc.  Si no, semblarà una màscara i es notaran les vores. És molt important difuminar bé tot el producte, jo prefereixo fer-ho amb els dits.  L’últim pas seria aplicar pólvores soltes o translúcids per fixar el maquillatge i eliminar brillantors.3

PAS 4

El difuminamos bé amb un pinzell sobretot la parpella mòbil i cap als extrems exteriors.

4

PAS 5

Després aplicarem un color més clar per a la zona sota de les celles que aportarà llum.

5

Ara canviem a un color més fosc per a definir i marcar els ulls. En aquest cas, hem fet servir un marró xocolata però es pot fer servir també un negre o gris bé difuminat.

TABLETA 2

PAS 6

Maracamos la mirada amb pinzellades fosques. Allargant els extrems exteriors, tant de la parpella superior com l’inferior.

6
PAS 7

El següent pas és utilitzar un autoritzador de pestanyes. És un estri que obrirà la nostra mirada i farà que les pestanyes semblin més presents ja que les corba cap amunt.

7

PAS 8

Per allargar les nostres pestanyes res millor que una màscara de color negre. Cal insistir bastant i aplicar el producte en totes les pestanyes, sobretot en els extrems exteriors. Donar dues capes com a mínim, farà que semblin més abundants.

8

No ens oblidem de les pestanyes inferiors. Faran que la nostra mirada sigui més dolça però més intensa.

9

PAS 9

Després farem servir un delineador de celles en un marró mitjà per omplir els buits. Es pot fer servir un llapis o un pinzell amb ombra. Em sembla un pas molt important ja que les celles són les que emmarquen la cara. Depenent del nostre color de celles farem servir un color més clar o més fosc.

10

PAS 10

Ara passem al coloret que, a part de donar color, també ens ajuda a donar volum i definir l’oval facial. Podem usar un color marró per afinar la cara i un altre de color rosa o préssec per donar-li un color sa a les nostres galtes.

11

PAS 11

Per al look de dia hem apostat per un color suau als llavis. Sempre és millor perfilar per crear la forma que desitgem i corregir petites asimetries.

12

PAS 12

Per emplenar-los i crear volum i textura, res millor que un gloss. Si s’aplica amb pinzell tindrà un resultat més exacte i durarà moltíssim més.

13

‘Doncs aquest és el resultat final del meu look de dia !!! L’acompanyem amb unes ones suaus fetes amb les pinces.

14

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *