Skip to main content

6 tips de maquillatge per morenes

El color de la teva pell i cabell és un factor molt important per a triar el teu maquillatge. Depenent del to hauràs d’utilitzar un o altre per aconseguir ressaltar els trets que et caracteritzen. El primer que cal tenir en compte és que una pell morena o fosca de destacar per la seva brillantor natural daurat i la seva lluminositat. Si no s’utilitza el cosmètic adequat aconseguiràs un efecte contrari. Si tens la pell morena no et pots perdre aquests 6 útils consells per maquillar el teu rostre:

1.Base de maquillatge

Has d’utilitzar un color igual que el de la teva pell o un to més clar, recorda que l’important és no maquillar-amb un to més fosc que el de la teva pell. Si tens la pell greix no facis servir base de maquillatge, simplement aplica pols mat.

 

2.Iluminador

Les pells morenes, com ja he esmentat, té una llum pròpia, però per aconseguir més claredat és recomanable aplicar un il·luminador beix o daurat a la part superior dels pòmuls, envà nasal i barbeta.

 

3. Coloret

Per a un resultat més natural feu servir el vostre rubor en tons caramel, préssec o daurat. També els de colors rosats afavoriran el teu rostre.

4. Celles

Aporten a la cara personalitat i equilibri. Han d’estar perfectament delineades. Per a això és necessari pentinar i maquillar amb un llapis omplint les parts que no tenen pelet.

5. Ulls

La mirada és una de les grans armes expressives d’una dona. Per cridar l’atenció és necessari destacar-los. A les pells morenes, les ombres fredes l’afavoreixen, per exemple en tonalitats blaves i grises. Per delinear l’ull pots optar per un llapis negre o marró, i acaba aplicant una màscara de pestanyes de les gammes de colors esmentats abans.

 

 

6. Llavis

Per al dia tria labials de tonalitats marrons, roses i bronzes. I per a un look de nit opta pels vermells, ataronjats i fúcsies. Recorda que has d’evitar els pintallavis nude, no et afavorirà.

 

 

 

Us deixo un vídeo pas a pas per aconseguir un maquillatge perfecte

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *