Skip to main content

MAQUILLATGE DIA DIA

Trucs per a un maquillatge natural per al dia a dia  

Rutina diària de maquillatge per lluir sempre «bona cara»

dia dia

 

Tot i que la bellesa resideix a l’interior, tenir una bona imatge és un reflex del que som per dins, per això us ensenyarem uns tips per lluir un maquillatge natural per al dia a dia, sense haver d’invertir molt de temps en això.
1 Neteja diària  
El primer que hem de fer en la nostra rutina diària, és netejar la cara de totes les impureses acumulades durant la nit, ja que mentre dormim, la nostra pell segrega greix. Aplicarem un netejador facial realitzant un suau massatge a la cara. És important aclarir amb aigua freda o tèbia, mai amb aigua calenta. Aconseguirem reactivar la circulació i obtindrem una il·luminació de la cara a l’instant. Per als ulls, recomanem utilitzar productes de neteja específics per als ulls sensibles per així assegurar-nos la cura d’aquesta zona tan sensible.
2Preparación de la pell abans del maquillatge  
Aplicarem sèrum, la nostra crema habitual, contorn d’ulls i bàlsam labial. Aquest pas és bàsic en tot tipus de maquillatge, ja que és la base per obtenir un bon resultat i que sigui durador. Per al contorn del ulls, et recomanem fer servir la Crema Reparadora Contorn d’ulls Belcils, aconseguiràs gràcies als seus agents matificants, una millor fixació del maquillatge. Alhora que hidrata, nodreix i protegeix la teva contorn d’ulls, combatent arrugues i aporta fermesa i elasticitat.
3 Base de maquillatge o crema amb color  
Aplicarem una base de maquillatge de cobertura lleugera (ens aportarà a la cara una sensació fresca i no recarregada), o optarem per una crema amb color. Sempre és important protegir-nos de sol, al mercat hi ha cremes amb color amb factor de protecció. Truc! Podem barrejar la nostra crema diària habitual amb una mica de base de maquillatge i obtindrem una crema de color!
4 Corrector Per eliminar les imperfeccions i ulleres aplicarem un corrector. El aplicarem després d’aplicar la base de maquillatge. Aquest truc farà que la cara es vegi més il·luminat. Utilitzarem poc producte i l’aplicarem donant un suau massatge amb el dit petit donant tocs, difuminándolo i fent, alhora, de il·luminador de la cara.

5 Ulls

Els maquillarem amb aspecte fresc, no recarregat. Es pot utilitzar ombres o no, encara que si apliquem ombra d’ulls, és molt recomanable utilitzar-mat. L’efecte brillant de dia no llueix molt natural i està més destinat a un maquillatge de nit o de festa. Si tenim els ulls sensibles, optarem per utilitzar productes hipoalergéncicos, que no provoquin reaccions al·lèrgiques o molèsties en els nostres ulls. Si decidim no aplicar ombres d’ulls, podem perfilar la parpella superior amb un llapis d’ulls del mateix color dels nostres ulls, i amb un pinzell esbiaixat, anar difuminant fins a obtenir un efecte ombra. L’ideal és utilitzar un llapis de textura cremosa i fàcil aplicació. Si tens els ulls sensible et recomanem utilitzar els llapis perfiladors hipoalergènics Belcils.

6Máscara de pestanyes  

Un dels punts forts en aquest maquillatge és la màscara de pestanyes. Aplicarem la màscara de pestanyes Extra Volum Belcils, de color negre, per aportar un major efecte de volum de les pestanyes, alhora que les protegeix i enforteix d’agressions externes.

7 Celles  

Maquillarem subtilment les celles per emmarcar la cara i donar un aspecte més polit al maquillatge en general.

8 Coloret   Aquest punt també ens dóna força al maquillatge. Aplicarem rubor per aportar una sensació de salut i frescor a la cara. El aplicarem a les galtes i difuminaremos en sentit ascendent.

9 Llavis   Triarem un color de llavis semblant al nostre color natural de llavis. No cal emmarcar el llavi amb un perfilador. Si vols fer-ho, Tria’l igual o molt semblant al to del labial.

natural

Ara ja saps com aconseguir un maquillatge natural per al dia a dia, fins i tot si tens els ulls sensibles, amb aquests tips oblida’t de les molèsties al maquillar-els ull. Sorprèn lluint esplèndida i saludable!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *