Skip to main content

Maquillatge de Pirata

La disfressa de pirata no pot faltar en cap festa de disfresses, en carnestoltes
i halloween podem veure tant dones, homes i nens pirata disposats a saquejar els mars.
T’ensenyem com maquillar-te de pirata i destacar entre la resta.

Maquillatge de pirata pas a pas

Si ja tenim el nostre disfressa i complements de pirata,
el següent pas és posar-nos a l’obra amb el maquillatge.
1) La primera zona que treballarem seran ulls de pirata, per això anem a començar
aplicant una primera capa color negre intens en els nostres parpelles.

2) Ara, a sobre del negre que hem aplicat en l’anterior pas, aplicarem una segona capa aquesta vegada de color marró. La estendrem més amunt que la capa negra, com veiem en la imatge. Després d’aplicar aquesta segona capa marró farem el mateix amb una tercera capa, aquesta vegada color granat.
3) El tercer pas del nostre maquillatge de pirata serà pintar nostres parpelles inferiors també de granat, i difuminar-amb la part superior. Si volem donar-li una mica més de color podem aplicar una nova capa rosada mat sobre el conjunt, tant en la part superior com inferior.
4) El següent pas serà recuperar el negre dels nostres parpelles que ha quedat sota les capes de marró i granat. Per això novament amb negre acolorirem la part inferior del nostre parpella superior. Després farem servir llapis d’ulls negre per donar més contrast a la nostra mirada.
5) No pot faltar en el nostre maquillatge d’ulls pirata algun detall brillant, que faci referència a l’or i pedres precioses aconseguides en els saquejos. Amb un pinzell aplicarem una mica de cola líquid per a la pell i col·locarem purpurina daurada, així com gemmes adhesives o altres detalls daurats que tinguem al nostre abast.

6) Per acabar amb la zona dels ulls crearem un efecte de brutícia que farà referència a les dures condicions de la vida a la mar. Primerament amb un pinzell i color negre dibuixarem una taca a la parpella inferior, com veiem en la imatge. Posteriorment, amb un to granat dibuixarem una estreta línia que sortirà de la taca negra que hem dibuixat.
7) El següent pas del nostre maquillatge serà simular el bru de passar al sol moltes hores amb el reflex del mal intensificant el seu efecte en la nostra pell. Per a això aplicarem una base que simuli aquest bronzejat tenint especial cura en el contorn dels ulls, on hem realitzat el maquillatge anterior. Estendrem amb una esponja pel seu contorn i posteriorment amb el pinzell difuminarem  les vores perquè s’integrin naturalment.

8) Ara que hem aplicat el bronzejat aplicarem novament la cola líquid per a la pell, aquest cop sobre la línia de maquillatge que surt de la mirada, i col·locarem una mica de purpurina per generar certa brillantor a la zona
9) És el moment de definir una mica les nostres faccions per donar un aspecte de complexió forta. Per això amb un to més fosc que el de la base, crearem una línia sota els nostres pòmuls i la difuminar.
10) Per continuar crearem algun detall per la cara com cicatrius o marques causades en batalles i saquejos. En el nostre cas, amb el color granat anem a dibuixar-nos una creu. A continuació repassarem les vores dels llavis amb un llapis granat.
11) En aquest pas anem a omplir els llavis que anteriorment hem contornejat amb un labial granat mat intens, i ens col·locarem unes pestanyes postisses per crear un major impacte amb la nostra mirada. Si no disposem de pestanyes utilitzarem rímel a les nostres.
12) Finalment, com a accessori podem col·locar-nos algun pendent daurat al nas, en el nostre cas hem escollit el que es pot veure a la imatge amb un disseny de diverses calaveres. També hem utilitzat una bandana granat a joc amb els colors del nostre maquillatge.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *