Skip to main content

Maquillatge per Sant Valentí 2019

Vols estar perfecta per Sant Valentí? Avui t’ensenyem pas a pas un maquillatge en el qual no faltaran uns llavis vermells. Perquè el nostre maquillatge quedi ben lluminós i hidratat i ens duri molt més, utilitzarem la crema Day Wear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant d’Estée Lauder. Per al contorn d’ulls aplicarem Magic Eyes de Fridda Dorsch. Com a base de maquillatge hem escollit Skin Sèrum de Bobbi BROWN. El aplicarem dibuixant petits cercles amb ajuda d’un pinzell. Després, aplicarem Eye-fix primer d’Elizabeth Arden per a la zona de la parpella. Després omplirem i definirem les celles amb el llapis de Bobbi BROWN. Aprofitarem i alhora que apliquem el corrector, donarem els punts de llum amb Doble Wear d’Estée Lauder.

Per difuminar-se correctament utilitzarem un pinzell de pèl llarg i solt. Al contornejar la cara primer posarem una zona clara amb ajuda del corrector i després amb les pólvores Golden Light de Bobbi BROWN per sobre i sota. Als pols utilitzarem un pinzell en ventall perquè amb una banda diposites el producte i amb l’altre difuminas.

És molt important maquillar les orelles així com la zona del coll perquè si portem els cabells recollits es notarà molt la diferència. Per difuminar millor les pols utilitzarem un pinzell gran com la de LA MER. Per a la zona del coloret utilitzarem el to nèctar de Sculptionary Cheek Contouring Palette de CLINIQUE.Para els ulls hem utilitzat la paleta Down to earth de THE BODY SHOP. Primer començarem amb l’ombra marró per tota la parpella mòbil. Per emmarcar l’ull utilitzarem un color una mica més fosc i ho aplicarem amb un pinzell de difuminar. Amb el pinzell 214 de MAC que és curt i pla, aplicarem l’ombra en la línia de pestanyes de sota. Per donar-li brillantor a l’ombra i aportar llum al maquillatge, aplicarem l’ombra en crema Let me pop de MAC. La escalfarem amb la punta dels dits i després la aplicarem al centre.

Si les ombres no us han quedat perfectes, un truc que podeu fer és aplicar corrector sota la cella. Com màscara de pestanyes utilitzarem Lasting Impression d’Elizabeth Arden. Després, perfilarem el llavi amb el llapis Intense passion de CLINIQUE. Us recomano fer el llavi en forma de cor i no de bec perquè el resultat sigui més suau. Per il·luminar i perfeccionar el llavi, utilitzarem el corrector amb un pinzell pla i anirem perfilant per la zona de fora. Després omplirem amb el labial Cherry Pop d’CLINIQUE. Com il·luminador, utilitzarem el sèrum de Darphin, per brillar a Sant Valentí. I ara ja estem a punt per triomfar amb el nostre maquillatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *