Skip to main content

Com aplicar correctament la base de maquillatge?

Aconseguir un maquillatge perfecte passa primerament per triar la base adequada i per aplicar-la correctament. Segur que sovint et maquilles però utilitzes el producte correcte per a la pell?
Saps com aplicar correctament la base de maquillatge per aconseguir un resultat òptim?
 Normalment quan vam comprar una base de maquillatge vam provar diferents tons en la nostra mà però on realment hem de fer-ho és a la part de la barbeta o mentó per què?
perquè així trobarem el color que més s’assembla al del nostre coll
(que és la zona on tenim més verge el color de la nostra pell).
Amb això aconseguirem evitar l’efecte màscara i el maquillatge quedarà molt més natural.
Recorda sempre que la base perfecta és la que no es noti en el teu rostre.
Així que nosaltres et recomanem que no compris un maquillatge 1 o 2 tons més fosc que la teva pell ja que es mostrarà més artificial.
D’altra banda, a l’hora de triar la teva base de maquillatge també pots escollir entre diversos tipus i textures: en pólvores soltes o compactes, en crema, maquillatge líquid o aerosols.
I un cop ja tenim la nostra base de maquillatge és el moment d’aplicar-la de forma correcta. T’expliquem com fer-ho en 6 fàcils passos:
 1) Abans de començar a maquillar la teva cara és molt important que preparis el teu rostre i que facis una neteja facial perquè la cara ha d’estar preparada i neta abans de començar a aplicar la base de maquillatge. Renta’t la cara en profunditat o utilitza la teva llet netejadora o gel netejador (per a persones amb la pell greix) i el tònic. Amb això aconseguirem que el maquillatge no s’esquerdi amb el pas de les hores i podràs aplicar-lo de forma més còmoda.
2) Quan la teva cara estigui ja totalment neta el que has de fer és aplicar-te la teva crema hidratant i distribuir-la bé amb un massatge per tot el rostre.
3) Posteriorment pots aplicar-te corrector en les zones que ho necessitin de la vostra presència. També o utilitzar una base per suavitzar la pell i segellar les imperfeccions.
4) Després de netejar, tonificar i hidratar la teva pell és el moment d’aplicar la base del maquillatge. Per a això pots emprar esponges de làtex, brotxes de pèl sintètic o fins i tot els teus propis dits. T’expliquem els avantatges de fer-ho d’una manera o d’una altra:
Les ideals per aplicar aquest producte són les brotxes planes (ofereixen un resultat uniforme i natural) i les brotxes «mofeta» (ideals per a una cobertura més lleugera).
– Amb les esponges de més qualitat (menys poroses) aconseguiràs distribuir molt millor el producte.
I després d’escollir el mètode que més et convingui aplica’t la base en un lloc amb la il·luminació adequada. Posa petites quantitats de producte a la zona central de la cara , en el centre del front , la barbeta i amb tocs lleugers escampa bé el producte des del centre cap a l’exterior de la cara. Difuminau bé a la part del coll i en el naixement del cabell per evitar l’efecte màscara. El teu rostre es veurà més natural.

 

5) Finalment et recomanem que selles la base amb pols segellador o translúcids. Amb ell evitaràs que la pell es vegi greixosa i que el maquillatge es corri. Aplica’ls amb una borla i aconseguiràs una pell uniforme.
Segueix tots aquests passos i consells i notaràs la diferència!

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *